OM OSS

OM OSS

Nordhordland Grunn og Betong AS ble etablert av Wilhelm Raugstad i 1969 , og har siden da utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen entreprenørtjenester i Hordaland. Vi har kontorer i moderne lokaler på Mongstad i Austrheim Kommune. 

Gjennom våre mange år i bransjen, har vi opparbeidet oss god kompetanse innen grunn- og betongarbeid, både for olje, industri, landbruk, offentlig sektor og boligbygging, så vi kan derfor ta på oss et bredt spekter av oppdrag fra enkle boligtomter til kompliserte hoved- og totalentrepriser. 

 

I 2006 ble firmaet fusjonert ut i tre forskjellige selskaper:

  • Nordhordland Grunn og Betong AS med samme funksjon som tidligere
  • Raugstad Eiendom AS har overtatt eiendomsmassene i Mongstadveien 1000, hvor Nordhordland Grunn og Betong er en av leietakerene
  • Raugstad Holding AS eier alle aksjene i de ovenstående selskaper som da er eid av Vidar Raugstad

 

Fra første dag har hovedmålet våres vært å levere feilfrie produkt til rett pris og ikke minst rett tid. Vi har mange dyktige håndverkere, moderne maskinpark og et kvalitet- og internkontrollsystem som sørger for at kundens og myndighetenes krav blir ivaretatt. I hovedsak tar vi oppdrag i Hordaland og Sogn og Fjordane, men er åpen for oppdrag i andre fylker. 

Det er ingen oppdrag som er for små!

 

GODT ARBEID - FORNØYDE KUNDER